Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A PC-m bekapcsolásakor miért...

A PC-m bekapcsolásakor miért nincs hang?

Figyelt kérdés

Azt írja hogy nincs hangeszköz.

De telepítem a VIA AC97 AUDIO WAWE-t és utána lesz hang,minden ok.

De ha kikapcsolom és újra be,akkor megint azt írja hogy nincs hangeszköz.

Tehát valamiért nem menti el a módosítást.Pedig alkalmazom,le okézom meg minden de hiába.

Egyszóval minden bekapcsoláskor eltűnik a jobb alsó sarokban lévő kis hangszóró ikon és nem tudom miért.

2010. máj. 27. 10:17
 1/3 anonim válasza:
Szerintem rakd újra a windowst, vagy használja másikat.. meg kell próbálni, lehet megoldódik a baj.. valami szoftveresen gáz, hiszen, ha egyáltalán van hanga, akkor szól, hardveresen oké.
2010. máj. 27. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:
vezérlő pult,hang beálítások(vagy mi),hangok ott álíts be egyet a bekapcsoláshoz
2010. máj. 27. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen,ott szoktam telepíteni újra meg újra,mivel már lent van a gépemen a VIA AC 97 hangeszköz ( de letöltöttem több fajtát / verziót is de csak ezt az egyet telepíti.)

Start - vezérlőpult - hangok és audio eszközök - ( ott azt írja fölül " nincs hangeszköz" ) - hardver - kiválasztom a VIA AC 97 és tulajdonságok - hibaelhárítás

- eszközkezelő - megint kiválasztom a VIA AC 97 és művelet - illesztőprogram frissítése - aztán ne telepítsen

- ne legyen keresés - tovább - és akkor telepíti.

Hát nem egyszerű mi? :)

Ezt csinálom minden bekapcsoláskor :((

Ezek után mindenre OK , "hangerőikon elhelyezése a tálcán", alkalmaz,OK.

És utána mindenre van hang addig míg ki nem kapcsolom.

Pedig kikapcsolásnál kiírja azt hogy

"Beállítások mentése..." de nem ment el sz*rt se.

2010. máj. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!