Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szeretnék írni egy ilyen...

Szeretnék írni egy ilyen programot c#-ban de nemtudom hol kezdjem, hol kezdjem?

Figyelt kérdés

szóval én nagyon nagy rulett játékos vagyok mindig amikor leülök játszani akkor kitalálok egy stratégiát most is kitaláltam egyet de ehhez egy program kell.

szóval egy grafikai peogramról van szó teljes képernyős módban egy golyó vagy labda elindul egy adott sebességgel tökmindegy milyen irányban majd ahol beleütközik a képernyő szélében a beesett szög és a képernyő szögéhez képest pont 45 fokos szögben visszaveri azt és utánna megint belecsapódik és ugyanez. létezik ilyen képernyőkímélű a régi videólejátszókban volt ilyen tökmindegy és a végén az a lényeg,hogy a képernyő felső részét felosztjuk kb 3 egyenlő részre és azt számlálja a program,hogy melyik részbe esett be. 1,2,3 és ezekre a dozenekre rakok a ruletten kb ennyi.

[a rulett szerencse játék nem lehet rajta nyerni hosszú távon tudom ez egy játék stratégia.--ilyen jellegű válaszokat nem kérek]

2017. szept. 9. 17:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
létezik erre valamilyen egyenlet,hogy egy hd kijelzőn milyen sorozat fog kijönni? végülis ez kiszámítható nem? nekem nem kell a grafikai rész csak a dozenek sorozata
2017. szept. 9. 17:51
 2/12 A kérdező kommentje:
még egy kérdés ez a minta ami kijönne az visszatér egy idő után ugyanabba a kezdő stádiumba és előrőlkezdődik vagy a végtelenségig véletlenszerűnek mondható ami ugye nem véletlen,mert kiszámítható de hogyan programozzam le?
2017. szept. 9. 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:
És ez mitől is rulett stratégia?
2017. szept. 9. 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:
OpenTK letöltése, és a main függvénnyel kezd. Ez egyszerű. Viszonylag.
2017. szept. 9. 19:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha jól értem 1/3 valószíműséggel esne a három mező egyikébe a golyó. Minek ez a hülyeség a pattogással? Generálsz egy véletlenszámot és kész..
2017. szept. 9. 19:45
 6/12 A kérdező kommentje:
mert ez nem random ez egy minta lenne ami leírható egy függvénnyel a felbontás és a szög visszaveréssel. de amúgy meg ha azt nézzük milyen esélyem lenne nyerni akkor tökmindegy random is jöhet nyílván nem ez a minta fogja megdönteni a matematikát és a rulettet.
2017. szept. 9. 20:04
 7/12 SimkoL ***** válasza:
[link] Ilyesmire gondolsz ?
2017. szept. 9. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez eddig baromság.

Más nincs?

2017. szept. 9. 22:42
 9/12 A kérdező kommentje:
kösz simkol
2017. szept. 9. 22:49
 10/12 anonim ***** válasza:
#6 Akár random szám is lehetne, semmi értelme a 'mintádnak'. De továbbra sem értem hol ebben a stratégia. Érted egyáltalán a szó jelentését?
2017. szept. 10. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!