Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy db php fájl beültetése?

Egy db php fájl beültetése?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Írtam egy php fájlt.Hogyan tudok egy db php fájlt android app-á konvertálni a legegyszerűbben.Nem igényel adatbázis kapcsolódást a fájl.Meg szeretném jeleníteni a telefonom a végeredményt.Gondolom pc-re és telefonra is le kell majd tölteni hozzá valamiket.Mi a legegyszerűbb eljárás?

2017. szept. 3. 13:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Böngészőben nyitod meg, mint weboldal.

2017. szept. 3. 14:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg megoldható:

[link]

[link]

mint exe-re fordító is létezik:

[link]

de nagy csodát ne várj.

Érdemesebb a PHP-t szerveren futtatni, és valamilyen kliensalkalmazással/webböngészővel elérni.

2017. szept. 3. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
A php nem arra lett kitalálva, hogy kliensoldalon fusson. Az maradjon csak a szerveren. Ellenben arra léteznek alkalmazások, hogy HTML alapú weboldalakat villámgyorsan átportolj mobil alkalmazássá.
2017. szept. 3. 17:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Pl a google app engine sdk php?

vagy ha tudsz mást szívesen vennék egy linket :)

2017. szept. 3. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy a PHP-nak csak a szerveren van létjogosultsága...

Kérdező, ha a programot PHP nyelven írod meg Xamarin futtatókörnyezetre, akkor a Peachpie fordítóprogram tud belőle telefonon futó programot csinálni.

2017. szept. 3. 21:59
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 A szerveroldali kódnak a szerveren van létjogosultsága. Az hogy ő most pontosan mit írt php-ban, nem derült ki, de a fő felhasználási területére alapozva nem olyan kód, amit kliens oldalba kéne fordítani. Egyéb siránkozás?
2017. szept. 4. 00:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Leírom pontosan miről van szó,hogy tisztább legyen.

Ez egy kártyamutatványt segítő eljárás php-ban.

Van input mező,ott a néző bepötyögi a választásait,elküld,majd a php kiír valamit,egy gyors számítás után.Egy rejtett üzenet amit csak az előadó ért.

Gond nélkül működik.

Van "adatbázisa",de az csak tömb,magában a fájlban.

Elég hosszúra sikeredet a kód,rengeteg if.

Gyönyörűen működik,megnyitom a xampp-ot,netbeanst,futtatom a fájlt,és írogatok az inputba,majd különböző eredményeket kapok vissza,kiírás formájában.

Ahhoz viszont nem értek hogyan kell ezt mobilra átültetni.Most telepítettem mobilra a palapa webservert,azt olvastam hogy csak be kell másolni a php file-t a default mappába a telón,de ha rádugom a laptopra ott meg se jelenik a palapa default mappája,csak telón.

Abszolut vakon vagyok még ezen a területen,mit kell csinálni,milyen fordító kell stb..meg hogy jó e a palapa erre egyáltalán.Az lenne a cél hogy akit érdekel ez a dolog kap egy fájlt,rámásolja a telójára vagy letölti és már használhatja is.

2017. szept. 4. 13:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja és a telóm nem támogatja a php file-t.Ide is le kell tölteni valami plugint hogy meg lehessen egyáltalán nyitni?
2017. szept. 4. 13:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Asszem megoldottam közben.Működik a palapa-val.Url-be kellett csak átjavítani 8080-ra az elérést.Megjelenik és működik ugyanúgy mint laptopon.
2017. szept. 4. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez elég extrém.
2017. szept. 4. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!