Rejtett szöveget egy weblapon hogy lehet megnézni?
Van egy weboldal, ahol a hivatalos KRESZ vizsga kérdéseiből válogattak, de a válaszokat elrejtették, így csak a kérdést lehet látni.
Találtam egy cikket, hogy valakiknek már sikerült "elkapni" a szerver és a gép közötti adatokat, és a teljes adatbázishoz hozzáfértek.
Milyen módszerrel lehet megcsinálni?
Ez a weboldal vmi bugos vacak, pl ezt a kérdést kaptam:
"Az alábbiak közül válassza ki az éjszaka fogalmát!"
De nincsenek választáis lehetőségek....
Szerintem hagyd a fenébe, tele van a net KRESZ tesztekkel.
"De nincsenek választáis lehetőségek.... "
Az oldal csak a kérdéseket adja, a válaszlehetőségeket nem.
Ez nem hiba hanem direkt így van.
Írja is az oldal:
"A vezetői engedély kategória megfelelő vizsgatárgyának kiválasztása után a kérdések az adott vizsgatárgyra előírt kérdésszámnak megfelelő egységekben, véletlenszerűen összeválogatva érhetőek el (válaszok nélkül)."
Szóval ott van: "válaszok nélkül".
Ez oké, amit írtok, de a "Az alábbiak közül válassza ki az éjszaka fogalmát!" önmagában nem a kérdés. Itt kéne választási lehetőség (nem a válasz)
Oké, hogy a programozóknak ez mindegy, ők csak elrejtették a választási lehetéségeket, mert arra nem gondoltak, hogy a kérdés része is lehet az. Illetve így volt nekik könnyebb ahelyett, hogy átnézték volna, hogy mikor része a kérdésnek a választási lehetőség...
"Itt kéne választási lehetőség (nem a válasz) "
A honlap egyértelműen leírja, hogy csak a kérdéseket közli, a lehetséges válaszokat (a Te értelmezésed szerint "választási lehetőség") nem.
Pláne nem a megoldásokat (a Te értelmezésed szerint a "válasz").
Félreérted az értelmezésem:)
Az én értelmezésem:
1:
Az alábbiak közül melyik a ...?
- Első
- Második
- Harmadik
2:
Mi az árhaladás sorrendje a mellékelt képen lévő szituációban?
- A, B, C
- B, C, A
Az én értelemzésemben az első esetben a kérdés tartalmazza a választási lehetőségeket, különben nincs értelme.
A második esetben nem tartalmazza.... Ja, hogy ehhez dolgozni kellett volna a programozóknak meg másnak... Egy flag kellett volna az adatbázisba, hogy a választási lehetőségek szerves részét képezik-e a kérdésnek. Ha igen, akkor meg kell mutatni, egyébként nincs értelme a kérdésnek. Megitélésem szerint így az oldal egyszerűen szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!