Lehet a git verziókezelőt only LAN-on használni?
Figyelt kérdés
Nem ismerem még a git verziókezelőt, svn-t kezdtem el használni, többen ajánlják a git-et, mert az ugye jobb mint a centralizált.... Bitbucket-en keresztül kezdtem el vizsgálni. Mindenképpen kell a githez internetet használni? Vagy esetleg létezik olyan grafikus program is, ami hasonló a bitbuckethez, de nem webalapú?
mielőtt rosszindulatú kioktató válaszokat írnátok,előre leszögezem, hogy nem vagyok még teljesen képben az egész verziókezeléssel ,szóval tanulási folyamat 2 fázisában vagyok....
Az Svn-t már próbálgatom, de ha a git jobb, ahogyan azt sokhelyen olvasom, akkor inkább azt kezdem tanulgatni...
2017. aug. 8. 12:30
1/6 anonim válasza:
Lehet, ha a LAN-on működő tcp/ip hálózat van.
2/6 A kérdező kommentje:
és parancssorosan lehet csak használni, vagy van gui- is hozzá?
2017. aug. 8. 13:11
3/6 anonim válasza:
_minden_ van hozzá, közel 20 éves cuccról beszélünk.
Ajánlok egy oldalt, ahol csomó sw-t találhatsz hozzá: [link]
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
De egyébként általában az IDE-kbe is be van építve a git kliens, ami az alap műveletekhez elég (clone, push, pull, commit, merge, history)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!