Milyen freelance oldalakat ajánlotok? Hogy kezdjek neki?
Munka tapasztalatot akarok szerezni egytem mellet és egy kis plusz pénz is jól jönne.
Van aki kipróbálta már?
Milyen oldanlon?
Nehéz munkát találni?
Milyen munkákra béreltek fel titeket?
A googlet én is tudom használni... de mért érdemes ezt az oldalt használni? Miben jobb a többinél?
Milyen személyes tapasztalaitok vannak?
Milyen fajta munkát lehet leginkább elválalni?
Köszönöm, hogy válaszoltatok, de ezt nem nevezném válasznak.... ment a dislike.
Az őszintét megvallva egyiket sem. A keleti versenyzők fél pár papucsokért rendre elviszik a contractokat, mindeközben kontármunkáért is megkapják a magas értékeléseket, így nemigen tudsz közülük kitűnni, hacsak nem mákolsz be egy-két visszajáró ügyfelet (szinte ingyen dolgozva).
Amit ilyen oldalakon meg lehet keresni, annyiért én be sem kapcsolom a gépet, és akkor még nem beszéltünk az üzemeltetők által levont jutalékokról.
Freelancer.com -on nagyjából Napóleon kora óta van fiókom, de a fentebb említetteket látva, hagytam az egészet a francba.
Ha egyetem mellett munkatapasztalatot szeretnél gyűjteni, keress egy multinál gyakornoki pozíciót, vagy - ha bevállalhatónak érzed - teljes munkaidős állást.
Utóbbi már egészen pofás tud lenni "plusz pénznek".
Kieg.: Freelanceren kívül még vagy három ilyen oldalon van fiókom, de azokon is ugyanilyen, vagy még ennél is rosszabb a helyzet, olyannyira, hogy már a nevüket is elfelejtettem.
Egy LinkedIn fiókkal (és/vagy álláskereső portálos jelenléttel) tedd fel magad a térképre, és valószínűleg lesz fejvadász, aki megkeres.
6# Nem rendes munkát keresek. Egytemista ként szeretnék pár projectet elvállalni, hogy tapasztalatot szerezzek. Nem igazán érdekel a pénz még.
Tudom, majd mehetek gyakorlatra is, de azt is könnyebben szerzem meg, ha betudom mutatni a potenciális főnökömnek, hogy már csináltam valamit a szabadidőmban... az az érdekel és alá tudom támasztani az az állításomat, hogy kompetens vagyok a témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!