Létezik itt valaki, aki az egész programozást egyedül, nettről, megtudta tanulni?
A mi sulinkban tanuljuk a programozást, de a tanár nagyon gagyi, ezért is kb. 1 ember tudja az egészet, a többi azt se tudja mi fán terem. Jövő héten fogunk irni egy tesztet számitógépen, arról amit tanultunk a programozásról és szeretném addig elsajátitani ezt a 'tudományt' :-D
Tudom, hogy kicsit későn ébredtem fel, de csak most érzem igazán mennyire zavar, hogy egy pocsék tanár miatt elcsesszem a médiám és őszintén bizonyitani is szeretnék egy kicsit....mármint, hogy én is megtudom tanulni, ha már 1 embernek sikerült a 30-ból :-D
Szóval válaszoljatok légyszi a fenti kérdésemre ! :-)
Köszönöm
Milyen nyelvű programozás?
PHP-ban és Pascalban segíthetek
Üdv!
A netről tanulok én is, bár még nem fejeztem be. Most januárba kezdtem és már 3 prog nyelvet megtanultam olyan szinten hogy már webáruházakat csinálok admin felülettel. A következő célom egy magasabb szintű programozási nyelv, pl: C++ vagy Python de azt majd csak év vége felé akarom elkezdeni. Addig még ezeket akarom befejezni amiket elkezdtem. Épp most kezdtem el tanulni a 4. nyelvet (javascript), úgyhogy én azt mondom hogy tényleg meg lehet tanulni programozni a netről "bizonyos szinten" de persze azért vannak könyveim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!