Valaki Android fejlesztő? Applikáció kész (webview), amint tel számra kattintok az alkalmazás leáll, miért?
Figyelt kérdés
Valami jogok még szükségesek?
Ért valaki ehhez? Megfizetném, csak sürgős.
2017. júl. 19. 08:45
3/11 A kérdező kommentje:
Cseszegetés helyett nem segítene inkább valaki? :) Megfizetem
2017. júl. 19. 12:31
4/11 anonim válasza:
Mondjuk nyisd meg a logcat-et es nezd meg a hibauzenetet? Meg a sort is megmondja neked, hogy hol tortent a hiba...
6/11 A kérdező kommentje:
logcat-ban sok a hiba és nem is értek hozzá mit akar..
2017. júl. 19. 13:49
7/11 anonim válasza:
Feltételezem hogy nem te írtad a programot, azért nem tudod te kijavítani. Én viszont ha értenék hozzá, akkor sem takarítanék már mások után. Bocsi.
8/11 anonim válasza:
Ha nem a te alkalmazasod es nincs hozza forraskodod, akkor sokra nem is fogsz menni, mert android app akkor crashel csak ugy, hogyha a) kifogy a memoria b) rossz a kod c) ez a ketto kevereke.
Tehat ha akarsz kezdeni valamit, akkor kell a forraskod.
Logcat-ban szurj a package name-re es akkor megkapod az adott alkalmazasban torteno hibat.
Ha meg csak van valami progi ami nem a tied, es forraskod sincs, akkor naaagyon melyen kell a zsebedbe nyulni, hogy talalj valakit, aki visszafejti neked, kijavitja a hibat es ujraforditja az APK-t. Az ugyis baromira unalmas es maceras munka + hozzaerto programozot igenyel, akik nem 100 forintos oraberert dolgoznak.
9/11 A kérdező kommentje:
Ingyenes forráskód, webview ahogy írtam. Jól is működik csak a tel számokat nem engedi megnyitni, biztos valaki kis sz*rság csak amit elnéztünk...
2017. júl. 19. 15:13
10/11 A kérdező kommentje:
Csak ilyesmik:
2017. júl. 19. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!