Java feljesztőknek egy cégnél előírják hogy melyik IDE-t kell használniuk? Vagy szabadon választhatnak Eclipse Netbeans stb?
#3:
Eleinte minden új környezet furcsa és nehezen átlátható, aztán egy kis idő alatt meg lehet szokni, és eldönteni, hogy nekünk megfelel-e.
Én Java-ra nem használtam az IntelliJ-t, szóval nem tudom, hogy mennyire jó a Maven integrációja. A cég, aki fejleszti általánosságba véve nagyon jó toolokat ad ki, szóval szerintem érdemes kipróbálni.
Én használtam már IntelliJ, Eclipse, NetBeans
Eclipse-vel az volt a bajom, mint ha beülnél egy vadászpilóta fülkébe, és állítsd be... :D
NetBeans szép és jó, egyenesen Oracle-től, de mint ha 1-2 dologban lemaradott volna.
Eddig az IntelliJ jött be igazán: Főleg nagy segítség volt, mikor Spring és Hibernate specifikus hivatkozások között tudtam ugrálni. Illetve @Autowire esetén van választási lehetőséged, és nem fejből kell tolni, vagy "puskázni".
Projekteken azonosat erdemes hasznalni mindenkinek.
Jetbrains termekek azert nagyon jok mivel ha az egyik IDEt megtanulod hasznalni, az osszeset tudni fogod. Szoval hiaba IntellJ-ztel, ugyanugy fogod tudni hasznalni IDE szinten a Webstorm, Pycharm meg az osszes cuccukat. Ami nagyon kenyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!