Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java feljesztőknek egy cégnél...

Java feljesztőknek egy cégnél előírják hogy melyik IDE-t kell használniuk? Vagy szabadon választhatnak Eclipse Netbeans stb?

Figyelt kérdés

2017. jún. 22. 02:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen helyfüggő, de általában van valamilyen szabvány.
2017. jún. 22. 03:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában törekednek az azonosra, mivel minden IDE belegenerálja a fájlait a projektbe.
2017. jún. 22. 08:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok idő áttérni Eclipse-ről IntelliJ IDEA-ra? Sok guru már azt (is) használja, és állítólag nagyon jó. Még csak pár percet láttam, és még inkább átláthatónak tűnnek vele a kódok. Maga a felület jól átgondoltnak tűnik. Inkább a mögöttes tartalmakra gondolok, pl Maven-t jó-e használni vele, illetve egyéb technológiákat. Kezdő és lelkes java fejlesztő vagyok.:)
2017. jún. 22. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:

#3:

Eleinte minden új környezet furcsa és nehezen átlátható, aztán egy kis idő alatt meg lehet szokni, és eldönteni, hogy nekünk megfelel-e.

Én Java-ra nem használtam az IntelliJ-t, szóval nem tudom, hogy mennyire jó a Maven integrációja. A cég, aki fejleszti általánosságba véve nagyon jó toolokat ad ki, szóval szerintem érdemes kipróbálni.

2017. jún. 22. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Én használtam már IntelliJ, Eclipse, NetBeans

Eclipse-vel az volt a bajom, mint ha beülnél egy vadászpilóta fülkébe, és állítsd be... :D

NetBeans szép és jó, egyenesen Oracle-től, de mint ha 1-2 dologban lemaradott volna.

Eddig az IntelliJ jött be igazán: Főleg nagy segítség volt, mikor Spring és Hibernate specifikus hivatkozások között tudtam ugrálni. Illetve @Autowire esetén van választási lehetőséged, és nem fejből kell tolni, vagy "puskázni".

2017. jún. 22. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Projekteken azonosat erdemes hasznalni mindenkinek.

Jetbrains termekek azert nagyon jok mivel ha az egyik IDEt megtanulod hasznalni, az osszeset tudni fogod. Szoval hiaba IntellJ-ztel, ugyanugy fogod tudni hasznalni IDE szinten a Webstorm, Pycharm meg az osszes cuccukat. Ami nagyon kenyelmes.

2017. jún. 26. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!