Milyen végzettség szükséges?
Sziasztok! Programozóként szeretnék elhelyezkedni.
Nem mérnöki, programozó informatikus!
Ha normális állást szeretnék,(jó körülmények, jó fizetés) akkor milyen végzettséggel kell rendelkeznem? Elég ha elvégzem a középiskolát, vagy szükséges egyetem/főiskola? És ez hány + évet jelentene?
Kezdetben magyarországon dolgoznék, hogy meglegyen az anyagi háttér, mert későbbiekben külföldön szeretném folytatni a programozást. Ez azt jelentené, hogy komolyabb szinten foglalkoznék a programozással.
Angolt tanulok, és tudtommal kelleni is fog, de ezzel nincs gond, mert szeretem a nyelvet, és tanulom is rendesen.
Igazából az sem jelent problémát, hogy főiskola mellett tanuljak, mert már most általánosban is nagyon vonzz ez az egész dolog. Igaz, még azt sem mondhatnám, hogy az alapokat ismerem, de már bele-bele kóstolgattam a nyelvekbe. HTML-ből mondjuk 2 órán át tartottam előadást az osztályomnak.
Írtad, hogy jó volna ha suli mellett is el tudnék menni valamilyen céghez. Elég az érettségi, vagy OKJ is kellene? Vagy lényegtelen? Ha nincs OKJ-m, milyen hátrányt szenvedhetek? Főiskolára ugyan úgy mehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!