Android APK fájlt, Windows PC-n mivel tudom szerkeszteni?
Android APK fájlt, Windows PC-n mivel tudom szerkeszteni?
Egy unofficial programot akarok szerkeszteni, amin fellépések vannak, de tavalyi. Én pedig szeretném az idei fellépőkre és időpontokra kicserélni. Lehetséges ez? :)
Például:
Total Commander
.apk-ra mész, és Ctrl (vagy Alt) + PageDown
Köszönöm, úgy ahogy mondtátok, ki tudtam csomagolni. Viszont innen már nehézkes a dolog. :) Van egy assets,META-INF,res mappa, meg AndroidManifest.xml,classes.dex,resources.arsc
A res mappában van sok másik mappa, ahol tele van xml fájlokkal, de hiába nyitom meg szerkesztőben, nem látom úgy, ahogy Én gondoltam, hogy pl. a fellépőt simán át írom. :(
A Manifest olyan mint java-nal a jar-okban, csak talán valamivel több van benne leírva. A dex fájlok a lefordított java forrásfájlok, tehát .class fájlok és azokat csomagolják össze egy .dex fájlba a Dalvik VM-hez. A sok xml fájl azok fontosak, pl többnyelvűséghez vagy akár a grafikus felület leírásához.
De sokat ne remélj, hogy alapjában véve meg tudod változtatni.
Köszi!
Szóval jobban járok, ha megtanulok inkább programozni egy alap progit? :D
Csak mondom hogy majd ha megszerkesztetted akkor nem elég egyszerűen visszacsomagolni mert nem fogod tudni telepíteni.
A Signapk progit szedd le, majd azzal tudod használhatóvá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!