Miért nem futtatja a tvm a játékot ha belepiszkálok?
Vettem egy LG tvt amin lehet játszani (32lh530v)
innen lehet letölteni a játékokat [link]
Észrevettem, hogy a letöltött fájlokban png képek vannak amik a játékot alkotják. Ezeket szeretném kicserélni azonban hiába tettem be képmértetben megfelelő szintén png képeket azonos nevű fileokat amint 1 et kicserélek a tv azt irja ki hogy hibás :(
talán figyeli a fileméreteket vagy honnan tudjahogy belepiszkálktam? Valaki ránézne aki ért a programozáshoz? előre is köszönöm.
Azóra megpróbáltam a photoshopot csak 1 képre tettem egy fekete pöttyöt simán mentettem és nem indul el. Ha visszacserélem azt az 1 képet rögtön megy.
Szóval még mindig fenn áll a kérdés hogy mit ellenőriz és hogy lehet megbuherálni. Akár ha valaki hozzáértő le is tölthetné a monsterwordot azzal próbélkoztam csak 1mb.
A hash egy ellenőrző kód.
A teljes alkalmazás minden egyes byte-jából számolja és ha egy icipici eltérés is van (pl egy fekete pötty, vagy egy plusz szóköz egy szövegben) akkor a hash teljesen más lesz és egyértelmű, hogy a szoftver nem eredeti.
Nem fogod tudni megbuherálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!