IOS programozás? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos nem értek a programozáshoz, fejlesztéshez semmilyen szinten. Viszont szeretnék meglepni valakit egy nagyon egyszerű alkalmazással. A topjoy kupakhoz hasonlóan üzenetek lennének benne, de az is elég, ha csak egy üzenet van egy sima fekete háttérrel. Meg tudom ezt valahogy csinálni? Valaki tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm
2017. máj. 16. 10:08
2/5 anonim válasza:
Mért nem tudja megcsinálni IOS-re?
Én sem értek sokat hozzá. Eddig csak alap android appeket fejlesztettem hobbi szinten és ott könnyen meglehet csinálni egy ilyet.
3/5 anonim válasza:
#2 a válasz nem feltétlenül arra vonatkozott, hogy a kérdező meg tudja-e csinálni. Volt egy olyan kérdés is, hogy tudna-e valaki segíteni ebben. Ahhoz hogy a program a párjának a telefonján működjön, ha jól emlékszem, egy 100$ nagyságrendű összeget kell fizetni éves szinten. Nem hiszem hogy a kérdező rászánna ekkora összeget. (Vagy úgy bármekkorát)
4/5 anonim válasza:
#3 kivéve ha jailbreakelt a telo
5/5 anonim válasza:
#2, #3, ezek már nem egészen igazak. A saját xcode-od által build-elt programot fel tudod rakni a saját telefonodra jailbreak nélkül is. Meg persze más telefonjára is, ha hozzáférsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!