C# hogyan lehet egy vektorból osztályt feltölteni?
Tehát van egy txt, melyben több sor van. A probléma, hogy 1 sor 3 adatot tartalmaz, melyet *-al választanak el egymástól.
Eddig csak olyannal találkoztam, ahol egy sorban egy adat van és ötletem sincs, hogyan oldható meg, pedig már többször is utána olvastam.
Tudtok mondani ötletet arra, hogyan oldható ez meg?
Mesélj már, hogy egy 17 elemű karaktereket tartalmazó tömb (szerinted vektor) milyen egyenest ír le?
Vagy hogy egy változó elemszámú 2 dimenziós tömb milyen mátrixot?
Akkora baromságokat beszéltek, hogy az már fáj, nem is értem miért állok le idiótákkal vitatkozni
"Mesélj már, hogy egy 17 elemű karaktereket tartalmazó tömb (szerinted vektor) milyen egyenest ír le?"
Tudom hogy egy ilyen tömb nem ír le egy egyenest de nem abból kapta a nevét hogy mit tárol hanem onnan hogy ez a fajta kollekcióban le lehet írni egy egyenest mert ahhoz hasonlít. A felépítése miatt lett vektor a neve mert egy 1d tömb olyan mint egy vektor egymást követő elemekből áll mint egy görbe vagy egy egyenes és az hogy mit tárol lényegtelen.
A mátrixnál ugyanígy felépítése miatt mátrix jut az ember eszébe függetlenül attól hogy az elemei mit tárolnak.
"Mesélj már, hogy egy 17 elemű karaktereket tartalmazó tömb (szerinted vektor) milyen egyenest ír le?
Vagy hogy egy változó elemszámú 2 dimenziós tömb milyen mátrixot? "
Járni kellett volna gimnáziumba és akkor tudnád mi az a vektor, meg mi az a mátrix. Elsős tananyag.
Vagy még tovább és akkor vektoralgoritmusokról is tanulhattál volna. A tömb az adatvektor lesz akkor is ha megkékülsz. Egy lineáris, homogén adatszerkezet.
Addig kéne eljutni, hogy a matematikai és programozásbeli fogalmak egyáltalán nem fedik egymást 100%-osan.
Nem olyan bonyolult ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!