Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » CodeBlocks gondom van. Mitől...

CodeBlocks gondom van. Mitől lehet ez a hibaüzenet? (kép a leírában)

Figyelt kérdés

[link]

Régen (középiskolában) is használtam ezt a programot és aztán eljöttem főiskolára és most mikor kéne, beszarik.

Számtalanszor újra tettem már, csatoltam minden hülyeséget, olvastam angol nyelvű fórumokat, de nem találtam megoldást...

A vicces az, hogy a régi középsulis (C és C++) példákat ha megnyitom és futtatom az gond nélkül lefut.

Ha nyitok egy Új Projektet és simán futtatom, akkor meg ezt dobja ki...

És nem, Auto-detected a compiler, megnéztem.

Köszi előre is a segítő válaszokat... remélem megoldódik mert már feláll a szőr a hátamon, hogy MS Visual Studio 2017-ben kell dolgozzak! :S

2017. máj. 7. 16:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szóval, a kérdésben tud valaki segíteni ?
2017. máj. 8. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:
2017. máj. 8. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet, hogy leáll, eventlog nélkül nem sokat tudunk kezdeni.

Letörlődött egy dll, vagy egy másik fájl? Egy registry key hiányzik? Korrupt volt a telepítőd? Egy bug van az alkalmazásban, ami csak a te rendszereden jön ki?

Log nélkül sötétben tapogatózunk.

2017. máj. 8. 19:50
 14/14 A kérdező kommentje:
13-as, oké, csak fogalmam sincs hol van ez az event log
2017. máj. 9. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!