Azt hol lehet megnézni, hogy melyik android verzió melyik java verziót támogatja?
Lehet, hogy béna kérdés, de az android fejlesztéssel még csak most ismerkedem és nem tudom, hogy itt hogy mennek a dolgok. Ugye elsősorban java-ban lehet androidra fejleszteni (illetve natívan c, c++). Desktopon tudom, hogyan megy ez, kell a gépre a jre, ami tudja futtatni a megfelelő verziós java kódokat. De mobilon fogalmam sincs hogy van ez. Erre tudtok valami linket? Ott egyáltalán mi a futtató környezet? Valamilyen spéci JVM fut rajta? És ezt honnan lehet tudni, hogy egyes telefonokon milyen van? Android verzió válogatja? Esetleg frissítéseknél ezek is lejönnek a készülékre?
Bocsi a sok kérdésért és hogy tájékozatlan vagyok, csak ez a téma nekem teljesen új és fogalmam sincs, hogy mennek itt a dolgok és hol tudok ezeknek az információknak utánanézni.
Azért merült ez fel bennem, mert pl nincs kedvem állandóan anonymous class-okat beleírni és 1 metódust overridolni, hanem kényelmesebb lenne akkor lambda-kkal megoldani ezeket. Köszi a válaszokat!
[link] -on minden infót megtalálsz.
Egyébként ha ezt sem találtad meg magadtól, akkor szvsz most válassz másik hobbit a szoftverfejlesztésnél! Ennél már csak "rosszabb" lesz.
Köszi megvan.
Nem hiszem, hogy más hobbi után kellene néznem. Kérdezni gondoltam sosem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!