Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan javíthatnék a desing...

Hogyan javíthatnék a desing részén az oldalamnak?

Figyelt kérdés
HTML-t és CSS-t tanulok egy ideje hobbiból, és gyakorolgatok, viszont neten nem sok mindent találtam. Egyedibb kinézetet szeretnék csinálni, mint például a gombokat jobban személyre szabni, effektekkel, stb.. hogyan tehetem ezt meg? Tippnek kaptam, hogy Photoshopban csináljak egy "gombot" (vagyis annak kinéző valamit), és azt tegyem rá a gombra, de a rajzoláshoz egérrel eléggé béna vagyok, eszközöm pedig nincs úgy hozzá. Valami ötlet?
2017. máj. 6. 09:21
 1/6 Argloss ***** válasza:
50%

Másolj, módosíts, készíts sajátot:

[link]

2017. máj. 6. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Használj valami frameworköt, pl BootStrap.

Kézzel hegesztgettet CSS-ből nem is lesz egykönnyen jól kinéző valami, ha csak nem vagy tanult designer.

2017. máj. 6. 09:45
 3/6 A kérdező kommentje:

1# köszi!

2# el magyarázod mi az a BootStrap? :D

2017. máj. 6. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem.
2017. máj. 6. 10:15
 5/6 A kérdező kommentje:
ha nem tudod, mondd azt h nem tudod :P
2017. máj. 6. 11:22
 6/6 Argloss ***** válasza:

A bootstrap kb. egy előre megírt css, js gyűjtemény. Gyorsabbá tudja tenni a munkát, mert nem kell minden apróságot saját magadnak elkészítened.

Ha most tanulod a dolgokat, akkor inkább csak nézegesd, meríts belőle ötleteket, de ne ez legyen a kiindulási alap.

Másolj, módosíts, kontárkodj, alkoss valami egyedit. Ha tanulni akarsz, akkor nem érdemes átugrani a fontos állomásokat.

2017. máj. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!