Hogy tudnék hozzáférni egy androidos forráskódhoz?
JavaSE programozóznak tanulok. Viszont szeretnék kicsit szórakozni. A napi topjoy andoridos játékba szeretnék beleírni... (Igaz csak saját verzióra) de nem tudom,hogyan tudnék hozzáférni a forráskódhoz. (mivel csak telepíteni tudom ezt a játékot a gépre.)
Ez a ját
Csak olvasásra a legegyszerűbb talán ezzel: [link]
Ha át is akarod írni, az bonyolultabb, mert a visszafejtett kód ritkán hibátlan. Ilyenkor jó az Apktool, amivel smalit tudsz szerkeszteni (ez alacsonyabb szintű, tehát valamivel nehezebb, mint a Java).
Én az ilyenkre a [link] programot is szoktam használni, ami egy kicsit instabil, viszont látom egymás mellett a szerkeszthető smalit és a csak olvasható Java kódot.
Ha esetleg natív binárisban írták meg volna az alkalmazás egy részét, azt nagy szenvedés olvasni és átírni, ezeknél IDA Pro tud assemblyvé illetve pszeudokóddá visszafejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!