Mit várnak el egy junior fejlesztőtől? Nagyjából mik a felvételi kritériumok?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4 hónapja foglalkozok programozással, többnyire szabadidőmben képeztem megam, egyetemen is tanultam. Egyre jobban belemélyedek, és érdekel, úgy érzem jól is megy, bár tudom hogy még nagyon az elején járok. Megfordult a fejemben hogy majd idővel jelentkezek junior programozónak, addig meg felhúzom magam minél magasabb szintre. Az érdekelne hogy egy junior felé mik az elvárások? Nem gond ha konkrétan nem klasszikus infós szakon vagyok? (mérnökinfo, proginfo...)2017. ápr. 3. 14:38
1/5 anonim válasza:
Megnézed az álláshirdetéseket és meglátod.
2/5 anonim válasza:
Tökmindegy mit tanulsz. Nálunk programozó kollégák között van állatorvos, építőmérnők, meg felsőfokú végzettség nélküli ember is. Amit ma az IT egyetemeken oktatnak az elérhető az interneten.
Állásinterjún amit legjobban szeretnek, ha tudsz mutatni projecteket, amiken eddig dolgoztál. Ezek lehetnek otthoni projectek is. Kisebb játékok, honlapok, függvény és osztály könyvtárak ... stb, területtől függően. Meg azért legyél képben az adott programnyelvhez tartozó paradigmákkal (pl objektum orientált programozás, generikus programozás, funkcionális programozás ... stb)!
3/5 kovpet válasza:
Jelenleg akkora a hiány programozóból, hogy nincs valami magasan a léc. Fejleszd magad, de ha van már valami alapod, akkor inkább dolgozz és közben fejlődj, akkor egyszerűbb is és közben fizetnek is érte :)
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, éles melók jobban stresszelnek és gyorsabban tanulsz mint egy steril otthoni környezetben ahol egy csomót elszöszölsz hülyeségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!