Valaki aki jártas már a Freelancer.com oldalon, le tudná nekem írni, konkrétan, hogy hogy is működik?
Tehát arra lennék kiváncsi:
Megtaláltam a nekem ideális projectet, ezután hogy? mi történik?
Szóval megtalálod az ideális projektet, akkor teszel rá egy ajálatot. Ebben leírod, hogy miért te vagy rá a legjobb jelölt, hivatkozol a referenciáidra (amik ugye vannak), meg hivatkozhatnál a freelancer-ben a visszajelzéseidre (amik még nincsenek), aztán a projektet kiíró majd dönt...
... és választ egy indiait, aki majd pofátlanul olcsón megcsinálja neki.
Komolyan, ha most kezdenél bele, hagyd a fenébe az egészet, mert csak bosszankodni fogsz. Tele van a rendszer potom pénzért dolgozó, referenciákkal és visszajelzések százaival rendelkező indiaiakkal, mellettük lehetetlen megcsípni akár csak egy projektet is.
Bukni nem igazán tudsz magán a projekten, mert jelentkezési díj nincs, csak havidíj, amiért cserébe x db ajánlatot tudsz tenni. Ha nem téged választanak, nincs semmi. Ha téged választanak, akkor a kifizetett munkadíjadból von még le a rendszer bizonyos százalékot és ennyi.
Nincs igazán más rendszer, mert a Freelancer.com és az Elance szépen felzabálták a kisebbeket, ezen a kettőn meg a sok indiai mellett nem lehet labdába rúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!