Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Rossz volt a pascal, az OM...

Rossz volt a pascal, az OM ilyenkor mit tesz vagy mit tehet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ma reggel érettségiztem emelt szinten informatikából, programozást free pascallal kellet csinálnom. Azonban mikor le akartam futtatni a megírt programrészt egyszerüen csak kiirta, hogy nem volt sikeres a fordítás (?!). Aztán megpróbálkoztam egy egyszerűbb résszel (kiír vmit a képernyőre) és az ment. Aztán utólag kiderült, hogy nem működött a gépeken a debug. Na most ez azért elégge zavaró mivel az összes többi helyen működött a suliban csak a mi termünkben nem. És hát azért nem állok olyan szinten, hogy csüklóból kinyomjak egy szintaktikailag hibátlan progit, de így ki sem tudtam javítani ezeket. Telefonáltak a rendszergazdik (ők se tudták megoldani a problémát) a minisztáriumnak és azt mondták csináljunk screenshotot. Ilyenkor mit fog tenni a minisztárium? Mert ha bukom azt a 45 pontot a 120ból akkor én nagyon ideges leszek.
2010. máj. 11. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudtommal hivatalosan a rendszergazdának ki kellett volna javítania a hibát, vagy biztosítani normális gépet, és meghosszabbítani a vizsga időt, felvenni a jegyzőkönyvet...

Igazságtalan lenne kapnátok ajándék 45 pontot... Vagy újraírjátok most, vagy október...

2010. máj. 12. 08:45
 2/3 A kérdező kommentje:
A rendszergizda próbálkozott de nem jött össze neki... olyat nem csinálhatnak h a programozás nélkül nézük az összpontot és számolnak százalékot?
2010. máj. 13. 00:15
 3/3 A kérdező kommentje:
de viszont az újraírás se lenne már teljesen igazságos... nem ugyan az a feladat nem ugyan az a nehézség... lehet jobban járunk vele de lehet hogy nemm.. szal nem tom ez már sehogy sem jo...
2010. máj. 13. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!