Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 2048 átalakitás hogyan?

2048 átalakitás hogyan?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám átalakitani a 2048 as játékot,hogy számok helyett betűk legyenek ott?
2017. márc. 17. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
átírod a forrásban
2017. márc. 17. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

(igen, ez az első 3 google találat volt)

2017. márc. 17. 20:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Ja igen ,de nekem C-ben kellene megalkotnom ezt és annyira egyszerű,hogy csak átirom a forráskódot.
2017. márc. 17. 21:04
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Ne fárasszál már légyszi.
2017. márc. 17. 21:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Magadat fárasztod,hogy ide írrtál bunkó.
2017. márc. 17. 21:19
 6/13 Hominida ***** válasza:
100%
Kérdező, kérj elnézést. Nem mondtad, hogy pontosan mit is akarsz, a választ a feltett kérdésedre megkaptad. Ne tegyél szívességet azzal, hogy pontosan mondod el, mit is szeretnél.
2017. márc. 18. 00:17
 7/13 tabaki ***** válasza:
100%
Egyelőre egy sort se mutattál a kódodból, amelyet át kéne alakítani, nem közölted, hogy hogyan próbáltad megoldani, és hol futottál vele zátonyra. Ez a saját elemi érdeked, az meg a minimum, hogy ne húzd fel az orrod, ha figyelmeztetnek rá.
2017. márc. 18. 11:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek,csak már nagyon a fejemen van a dolog.

Egyetemen tanulok elektronikát és igy nyári szemeszterben van egy félévnyi programozás,ami úgyhogy nem foglalkoztam előtte vele egyáltalán rohadt nehéz,nem is beszélve a többi dologról például a szlovák nyelv.Nade csatolom a kódot,ami nagyjából jó lenne csak át kellene alakitani,szerintem illetve a beadvány leirását szlovák nyelven ,sajnos most nincs időm leforditani,de Google forditó valamennyire majd segit,esetleg majd leforditom ,ha avalmi nem világos.

Tehát lényegében ez felhasználható: [link]

És a beadvány része: [link]

2017. márc. 19. 21:58
 9/13 tabaki ***** válasza:

Ha tényleg elég lenne csak a linkelt programot módosítani, szerintem a táblát kirajzoló drawBoard() egyszerűsítése után pont azt csinálja, amit kell:

[link]

Sajnos, én nem értek a C-hez, ezért remélem, más is megnézi, hogy jót írtam-e.

Más kérdés, hogy a számomra ismeretlen szlovák nyelv gátján mintha az szivárogna át a kódrészletek alapján, hogy egészen más, struktúrákra épülő szerkezetű programot várnak el.

2017. márc. 20. 00:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos a strukturáját is módositani kellene rendesen továbbiakban irok privátban ,ha nem baj :).
2017. márc. 20. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!