Hogy lehet a clash royale-t meg hackelni?
Figyelt kérdés
Ugye bár ki jött a clash royale nekem nagyon tetszik de néha nagyon kéne egy gem hack ami segitene. Tudom h valamilyen app-al meg lehet mert a suliba sikerült egy srácnak de nem akarja el mondani h hogyan csinálta. Private szerver biztos h nem mivel ma láttam s az update al együtt volt neki. Valaki tudna segíteni?2017. márc. 14. 16:12
2/4 anonim válasza:
Nyomd hosszan a kikapcsológombot.
3/4 anonim válasza:
xmod-dal szert lehet tenni különböző előnyökre de extra gem-ed nem lesz, ha xmodozni szeretnél, ahhoz rootolni kell a készüléked
4/4 anonim válasza:
Ilyen hülyeségeket ne kérdezz! Csak gondolkozz! a Supercell az összes fiókot ellenőrzi és ha nincs valami oké(heck , + nyersanyagok) akkor törlik a fiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!