Miért nem tudok futtatni rendszergazdaként?
Figyelt kérdés
Rendszergazdai jogosultsággal rendelkezem alapból. Windows 7 Home Premium SP1 van fenn a gépen és adott esetben a Microsoft Train Simulator alapjátékát sem tudom elindítani hiába állítok a kompatibilitási módon is. A Launcher megnyit, de a train.exe indítófájl nem kezd el betőlteni se
Hasznos ötleteket várok, sok mindent kipróbáltam már a Google segítségével.Gépkonfig bőven jó
2017. márc. 12. 12:12
1/5 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ehhez a rendszergazdaságnak bármi köze lenne? Annyit tudunk, hogy ismeretlen okból egy program nem indul el. Vagy pár részletet kihagytál, vagy csak találgatsz, aminek nem sok értelme van.
Eseménynapló mit mond?
2/5 A kérdező kommentje:
Az alábbit írja ki:
"Please login with administrator privileges and try again"
Ebből gondolom
2017. márc. 12. 12:20
3/5 anonim válasza:
Jobb egérgomb -> futtatás rendszergazdaként.
4/5 A kérdező kommentje:
Százszor próbáltam, SEMMI
2017. márc. 12. 14:17
5/5 DnPlymn válasza:
Ha a játék nem eredeti, hanem torrenten talált, akkor elég valószínű, hogy jól működik a program, csak a leírásánál csaltak picit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!