Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van olyan open source C++ IDE...

Van olyan open source C++ IDE amelyikkel lehet rendes windows ui-t készíteni, nem csak gtk, wxWidget, vagy QT ui-t?

Figyelt kérdés
A visual studio express, azért nem valami jó nekem mert adatbázishoz, szeretnék ui-t készíteni vele. Esetleg valaki próbált már adatbázishoz visual c++ express-szel ui-t készíteni?

2017. márc. 9. 00:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Van. LCC win például.
2017. márc. 9. 02:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem amit te keresel, az az MFC. A Visual Studio-ban létre tudsz hozni ilyen projektet.
2017. márc. 9. 09:25
 3/6 SimkoL ***** válasza:
Bár nem open source, de egy régebbi C++ Builder bárhonnan 'beszerezhető'. Az újak Starter verzióinak nincs adatbázis támogatása, de szerintem elég egy régi 6-os is, se perc alatt találtam én is fullost.
2017. márc. 9. 12:13
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 Csináltál már GUI-t Microsoft SQL Server adatbázishoz, vagy PosgreSQL adatbázishoz Visual Studio express-szel?
2017. márc. 9. 17:49
 5/6 A kérdező kommentje:
#3 Nem illegálisra gondoltam.
2017. márc. 9. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:

"A visual studio express, azért nem valami jó nekem mert adatbázishoz, szeretnék ui-t készíteni vele"

Mesélj még.

2017. márc. 9. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!