Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C-ben programozás, hogyan?

C-ben programozás, hogyan?

Figyelt kérdés

Egyetemen vagyok és zh közeleg, eddig próbáltam megtanulni az órai jegyzetből és próbálgatásokból a dolgot, de ha kapok egy új feladatot, azt egyedül nem tudom megcsinálni.

Úgy gondolom, hogy elölről kellene kezdem a tanulását, tehát 2-3 hét alatt a lehető legjobban elsajátítani, hogy legalább valamit tudjak.

Milyen módszert/könyvet ajánlotok?

2010. máj. 10. 12:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tankönyv+jegyzet. Amiből tanulnod kellene eleve, tudod. Nem véletlenül vannak.
2010. máj. 10. 12:41
 2/12 A kérdező kommentje:

Mint írtam, az nem megy.

Az óra abból áll, hogy a tanár mondja mit csináljunk, vár 10 percet megkérdi kész van e és felírja az ő verzióját...

2010. máj. 10. 12:44
 3/12 czibles ***** válasza:

nem régen én ezt vettem meg:

[link]

nagyon jól elmagyarázza dolgokat szerintem.

amúgy melyik egyetemre jársz?

2010. máj. 10. 13:31
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is így tanultam meg. Mit gondoltál milyen az egyetem? Szádba rágják? Lószart. Nincs az egyetemednek könyvtára? Nincs internet? Vagy mi az oka, hogy ennyire elveszett vagy?
2010. máj. 10. 13:41
 5/12 A kérdező kommentje:

Az interneten rengeteg anyag van, viszont olyat szeretnék, amit más is ajánl.

Az, hogy valamit elmagyaráznak nem szájbarágás, az egyetem a tanításról IS szól.

Nem tudtad, hogy ide nem kötelező választ írni?

2010. máj. 10. 13:48
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudtad, hogy nem kötelező egyetemre járni?
2010. máj. 10. 15:14
 7/12 A kérdező kommentje:

És ez most, hogy jön ide?

Van aki tanulni AKAR, de lassabban érti meg az anyagot és van aki SEMMIT sem tanul mégis megérti órán és elég neki az.

A modorodból ítélve, viszont te igazi "egyetemista" lehetsz...

2010. máj. 10. 16:22
 8/12 anonim válasza:
Szerintem tegyél fel egy dev c++-t és írjál benne egyszerűbb kis programokat. Kezd az elején. Akár, hogy bekérsz értékeket, kiíratod az összegüket, majd elágazások ciklusok. Másolj be kész programokat és módosítgasd. Nézd meg mi történik. Találj ki te is újakat. Gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás...Csak könyvből nem tanulod meg max az elméletet és az alapokat. Azonban jó ha van kéznél mert anélkül meg nehéz.
2010. máj. 10. 17:50
 9/12 anonim válasza:
Hallod-e, nem véletlenül a Sapientia tagja vagy, mert velem is ugyanez történik:))
2010. máj. 10. 18:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem, Debrecen.
2010. máj. 10. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!