Hogyan tudnám egy . Txt fáljnak a CHMOD-ját 0777-re változtatni?
Figyelt kérdés
Sokat kerestem neten, nem az érdekel hogy mit jelent, hanem hogy hogyan és milyen programmal tudom a CHMOD-t változtatni.
Van FlashFXP-m és Total Commanderem.
Azt írták minden oldalon hogy azokkal be lehet állítani de én nem tudtam!Sokan tanálcsoltál hogy ezt próbáljam: [link]
De ezzel nem jutottam előrébb, örülnék ha valaki érthető módon segítene.
Privát e-mailnek is örülnék!
2010. máj. 10. 02:23
1/3 anonim válasza:
én linuxon a gftp progit használom és ott jobb klikk és ott van h chmod... és mindent ki kell pipálni és akkor 777lesz a jog
2/3 anonim válasza:
Ha egy ingyenes tárhelyről van szó, akkor: sehogy. Ugyanis ott nincs jogod FTP-n a chmod 777-re (nem 0777).
3/3 anonim válasza:
Nekem is ingyenes tárhelyem van, és megtudom változtatni a chmod-ot. Annyi az egész, hogy miután feltöltötted a honlapod a szerverre nyisd meg totalcommanderrel. Válaszd ki a fájlt aminek meg szeretnéd változtatni a chmod-ját (jobb klikk). Azután felül katt a fájl fülre, azon belül az attribútumok módosítása. Itt megjelenik egy ablak, és ha minden igaz akkor a kurzor abban az input mezőben fog villogni ahol meg lehet változtatni a chmod-ot. Gondolom 644 vagy 755 lesz bele írva. Ezt egyszerűen átírod 777-re aztán leokézod és ennyi. Ami még fontos, hogy ez csak akkor működik, ha nyitott a szervered. Csak úgy a gépeden lévő fájloknál ezt nem tudod megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!