Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » PHP szöveglánc felbontása...

PHP szöveglánc felbontása darabokra?

Figyelt kérdés

Pl: $SecretKEY=asd

és ezt felbonja valahogy, valami így:

$1betu=a

$2betu=s

$3betu=d

és annyi $betu-hoz letre amennyi betűből, vagy számból áll, ezekbe belerakja a számot, vagy betűt.

A válaszokat előre is köszi.

2017. márc. 3. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
2017. márc. 3. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Amit szeretnél az abszurd, simkol válasza pedig szokás szerint teljesen irreleváns.

A string indexelhető, használd azt.

2017. márc. 3. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:

<szerintem>Itt valami iszonyatosan nagy hülyeség van készülőben.</szerintem>

<komolyan>

Minek? A string az karakterekből áll. A számítógéptől pedig meg lehet kérdezni, hogy a mittudomén... 10. karakter micsoda:

$szoveg = "Ez egy teszt szöveg";

print $szoveg[9]; //Azért 9, mert az első karakter nem az 1., hanem a 0. helyen áll.

</komolyan>

2017. márc. 3. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja most nézem nem is Simkol volt, hanem a másik kutyaütő :D :D :D
2017. márc. 3. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Kicsit részletezve #3 válaszát: amit keresel, az gyárilag rendelkezésre áll, csak normálisan, tömbelemként.

Amit szeretnél, hogy egy programozási értele,mben jó és használható adatszerkezetből egy programozási értelemben használhatatlant csináljál, amit a továbbiakban nem lehet feldolgozni. Hogy írsz erre egy ciklust, ami végigmegy rajta? A tömböket ismered?

2017. márc. 4. 06:54
 6/6 A kérdező kommentje:
okés, már megcsináltam, köszi :D
2017. márc. 4. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!