Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » G-reCAPTCHA, hogyan?

G-reCAPTCHA, hogyan?

Figyelt kérdés

Egy új weblapomon alkalmazni akartam a Kapcsolat oldalon a g-reCAPTCHA sriptet.

Létre hoztam egy kódsort a google.com/recaptcha oldalon.

A kapott scriptet betettem a /head elé.

Az email from végére a kapott div sort:<div class="g-recaptcha" data-sitekey="saját api"></div>az Üzenet küldése sor elé.

Az oldalon meg is jelenik a rendesen a g-reCAPTCHA. Ha kipipálom, hogy nem vagyok robot jelzi is és küldhetem. De ugyan azt teszi akkor is, ha nem jelölöm ki és nem csinálok semmit.

Úgy tudom, hogy ilyenkor nem küldhetné el az emailt, de elküldi.

Akkor hol a hiba? Hol hibázok, vagy mit nem csináltam meg?

2017. febr. 8. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, de nyilván neked kéne az eredménnyel kezdeni valamit. Attól függően küldeni vagy nem küldeni levelet, egyebet.
2017. febr. 8. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
A www.google.com/recaptcha/ oldalon erről nem írnak semmit. Csak azt Írják le, hogy mit hova másoljak be. Ahogy írtam is, azokat a sorokat kell betenni a megfelelő helyre.
2017. febr. 8. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt írják:

"To use reCAPTCHA, you need to sign up for an API key pair for your site. The key pair consists of a site key and secret. The site key is used to display the widget on your site. The secret authorizes communication between your application backend and the reCAPTCHA server to verify the user's response. The secret needs to be kept safe for security purposes.

The API key pair is unique to the domains and first-level subdomains that you specify. Specifying more than one domain could come in handy if you serve your website from multiple top level domains."

2017. febr. 8. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt olvastam, csak azt nem írják, hogy milyen formába, milyen kódsorok közé kell betennem a kapott ellenőrző kódrészletet.
2017. febr. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!