Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez az a dolog amire gondolok?

Ez az a dolog amire gondolok?

Figyelt kérdés

A Logikai háló.

Ide lehet betáplálni egy csomó számsort, hogy aztán ezek alapján alkosson egyet magától a számítógép?

Szeretnék ilyen, és ehhez hasonló dolgokat autodidakta módon tanulni, mert érdekel a téma, csak nem tudom hol kezdjem el. Valahol hallottam ezt a kifejezést, és mintha ez volna az. Esetleg valaki tud egy jó oldalt küldeni, ahol a programozás alapjait megtudom tanulni? (Nyilván nem arra gondolok, hogy akkor a mai meg a holnapi napot félig rászánom, és akkor megtanulok programozni, hanem időt és energiát akarok belefektetni.)

Köszönöm!

2017. febr. 4. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=programoz%E1..

Látod, hányan feltették ugyanezt a kérdést előtted? Nos, programozóként nem szeretjük azt, ha valamit egynél többször le kell írni, éppen ezért esik rosszul az, hogy nem használjátok a keresőt - mivel mint láthatod, rengetegszer ki lett vesézve a téma.

Viszont ez felvet egy érdekes aggályt is. Minden egyes alkalommal kérdezni fogsz, ha nem tudsz/értesz valamit? Csak azért, mert ez nem jó. Nem ártana egy kicsit megerőltetni magad és egyedül rájönni a válaszra/megoldásra.

2017. febr. 4. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem te a neuralis halora gondolsz, extrem esetben a deep learningre. Az az amikor megadsz neki egy mazsa parametert, megadod h milyen parameterek eseten mi az elvart output es magatol megtanulja a gep az osszefuggeseket. Viszont el kell keseritenem, a neuralis halo meg sok ev programozas utan is egy eleg nagy falat :(
2017. febr. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!