Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol lehet hobbi projekthez...

Hol lehet hobbi projekthez társakat találni?

Figyelt kérdés
Van egy hobbi játék projektem (2D javascriptbe). Hol lehetne esetleg érdeklődő embereket találni akik szórakozásból segítenének? (nyilván nem pénzért, csak tanulás / gyakorlás céljából)

2017. febr. 4. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Http://jatekfejlesztes.hu

Egyébként mik a specifikációk?

2017. febr. 4. 10:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazából nincsenek nagy tervek, beadandónak indult (nemrég kezdtem javascriptet tanulni), és bejött a dolgot, élveztem a fejlesztését, így tovább vittem a projektet.

Egy egyszerű 2D űrhajó játék lesz mint a régi Nokiás telefonon, a Space Impact, csak kicsit modernebb köntösben. Ellenségek, bossok, különböző fegyverek, lőszerek, fejleszthető hajók ilyesmik.

Szerver oldalon Adonis.js-t használok (ehhez eléggé rég nyúltam, nem túlzottan szép egy hozzáértő szemnek)

Kliens oldalon pedig sima JS (jQuery-vel megtoldva). Frameworkot a hajók kezelésére saját magamnak írtam (bár picit túlnőtt a kezdeti terveken így azt is szét kéne szedni).

Ha érdekel a dolog küldhetek github linket :)

2017. febr. 4. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon nem könnyen találsz ilyen embereket... ...én is ha csinálok valamit, akkor azt mind grafikai, mind zenei vonatkozásban én csinálom.

Az emberek nem nagyon érnek rá a kétszínű világukat elhagyva egy kicsit más vizekre is evezni... :-)

2017. febr. 7. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:
en szivesen segitek es benne vagyok eleg sokretegu js otletekben (:
febr. 20. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!