Hol lehet hobbi projekthez társakat találni?
Http://jatekfejlesztes.hu
Egyébként mik a specifikációk?
Igazából nincsenek nagy tervek, beadandónak indult (nemrég kezdtem javascriptet tanulni), és bejött a dolgot, élveztem a fejlesztését, így tovább vittem a projektet.
Egy egyszerű 2D űrhajó játék lesz mint a régi Nokiás telefonon, a Space Impact, csak kicsit modernebb köntösben. Ellenségek, bossok, különböző fegyverek, lőszerek, fejleszthető hajók ilyesmik.
Szerver oldalon Adonis.js-t használok (ehhez eléggé rég nyúltam, nem túlzottan szép egy hozzáértő szemnek)
Kliens oldalon pedig sima JS (jQuery-vel megtoldva). Frameworkot a hajók kezelésére saját magamnak írtam (bár picit túlnőtt a kezdeti terveken így azt is szét kéne szedni).
Ha érdekel a dolog küldhetek github linket :)
Magyarországon nem könnyen találsz ilyen embereket... ...én is ha csinálok valamit, akkor azt mind grafikai, mind zenei vonatkozásban én csinálom.
Az emberek nem nagyon érnek rá a kétszínű világukat elhagyva egy kicsit más vizekre is evezni... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!