C# winform-ban Load, Activate eseményben File. Exists hamis, később gombnyomással igaz. Miért?
Figyelt kérdés
A form betöltésekor létrehozott listákat szeretném feltölteni létező fájlok adataival, de ez nem sikerült eddig. Ellenőriztem ,hogy a fájlok léteznek-e, de hamis értéket kaptam vissza. A Load, Activated és a Shown eseményben próbáltam, mind hamis, de később, egy gomb megnyomása után már igaz. Hogyan kell helyesen betölteni az adatokat?2017. jan. 22. 17:32
1/5 anonim válasza:
Ebben az esetben akkor még nem léteztek a fájlok, vagy te szúrsz el vmi mást.
Az kizárt, hogy ott van a fájl és az egyes eseményekben más más értéket ad a File.Exists
2/5 anonim válasza:
Azért, mert valószínűleg nagyon elcseszel valamit.
3/5 anonim válasza:
Küldj egy kis részletet a kódból
4/5 A kérdező kommentje:
A fájlokat az ablak létrehozása előtt másolom a célkönyvtárba. lehetséges, hogy nem ér oda ennyi idő alatt?
2017. jan. 25. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!