Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Visual Studio val miert nem...

Visual Studio val miert nem inditja el a Launcher t?

Figyelt kérdés

Ezt irtam bele es nem akarja elinditani a fajlt mi lehet a gond?

Itt a kod: [link]

2017. jan. 22. 14:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem kell erőltetni, ami nem megy.
2017. jan. 22. 21:44
 22/31 A kérdező kommentje:
A Design stb.. megvan nekem csak az kell hogy elinditja azzal a nevel a klienst
2017. jan. 22. 21:45
 23/31 anonim ***** válasza:
Lényegében van egy nyomtatófedeled, amihez már csak nyomtatót kell venni, hogy tudj nyomtatni.
2017. jan. 22. 21:49
 24/31 A kérdező kommentje:
Esetleg nem csinalnad meg nekem?
2017. jan. 22. 22:00
 25/31 sédoiglskdjfgélksdjf ***** válasza:
Jól értem, hogy csináltál egy github repo-t, aminek a cím mezejébe belemásoltad a hibaüzenetet és a .gitignore file-ba a kódot??? Hogy is mondjam, egyéni git használat. :D
2017. jan. 23. 09:58
 26/31 SimkoL ***** válasza:

Én már egyszer megírtam http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_.. a forráskódját is közzé tettem, mindennel együtt. Utána 'megmutattam' egy másik topikban http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_.. hogyan kell megkeresni a Java telepítési útvonalát. Ha ebből a kettőből nem tudod kisakkozni...

'A .NET-tel és a C#-pal semmi baj nincs. Az, hogy SimkoL-nak nem fekszik, az az ő dolga.' Ha kell megértem, nekem az ebben dolgozó programozókkal van gondom. Sokszor magasra teszik a Framework verziót értelmetlenül. Ha egy másik nyelvben legenerálsz egy mezei kódot - hű de szépen mondtam - legyen az C++, C++ Builder, Delphi, Lazarus / Free Pascal, VB - nem VB.NET - az simán lefut Win 95 - Win 10 alatt is. Ne kelljen már még az 'indító' programmal is gyötrődni, hogy az csak a legfrissebb Framework alatt hajlandó futni.

Könyörgöm, pár sor az egész, 'ablakosra' sem sokból tart megírni sima C++ alatt sem.

2017. jan. 23. 11:42
 27/31 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon a weboldalaknak teljes mértékben ugyanúgy kellene kinéznie Netscape Navigator és Internet Explorer 1 alatt is, akár csak egy modern Edge-ben.
2017. jan. 23. 18:26
 28/31 anonim ***** válasza:
Azok után, hogy a .gitignore fáljban van én már kételkedem, hogy egyáltalán le is van-e fordítva a kód. Szóval nem csoda, hogy nincs exception, ha cs fájl sincs.
2017. jan. 23. 18:39
 29/31 A kérdező kommentje:
Nem akartam bemasolni az egeszet hanem valami gyors oldalt kerestem azt beraktam
2017. jan. 23. 19:25
 30/31 anonim ***** válasza:

Jó.

Akkor maradjunk annyiban, hogy úgy nem lehet programokat írni, hogy fogalmad sincs a programozásról.

2017. jan. 23. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!