Az igaz hogy egyszerű programozni és bárki képes rá de senki nem akar pedig fél milliót fizetnek kezdőnek?
Mi a baj a programozást oktató videókkal?
Új nyelvnél én is jobban szeretem, mert jobban leköt, meg hamár "nekem beszél" akkor illik figyelni.
Persze ha már ismerem a nyelvet, csak valami problémám van akkor nem kezdek el videókat nézegetni
#7-es (sédoiglskdjfgélksdjf):
Ennyire tökéletes választ már régen olvastam!
#12-es:
"Új nyelvnél én is jobban szeretem, mert jobban leköt, meg hamár "nekem beszél" akkor illik figyelni."
Erre meg csak azt tudom mondani, "ahány ház, annyi szokás"... ...mindenesetre a tanulók az iskolában sem nagyon figyelnek a tanárokra, pedig azok is CSAK NEKIK BESZÉLNEK és ILLIK FIGYELNI!
Programozni könnyen meg lehet tanulni annak, aki imád programozni és nem azért ül a gép előtt mert csinált 5 nőnek 12 gyereket és kell a zseton a gyerektartásra, meg arra, hogy a 6-dik nőt elvigye Bora-Borára... :-)
"mindenesetre a tanulók az iskolában sem nagyon figyelnek a tanárokra,"
Khm khm, azért egy állami informatikus oktatást ne nagyon hasoníltsunk már tanuláshoz... Konkrétan ha nem figyel a tanárra, helyette magának tanul a teljóról netes anyagból még akkor csinálja jól.
#14:
"Konkrétan ha nem figyel a tanárra, helyette magának tanul a teljóról netes anyagból még akkor csinálja jól."
Kezdjük ott, hogy én azt sem engedném meg, hogy tanulók mobiltelefont vigyenek be órára vagy akár egy előadásra is.
Ha úgy érzi a kedves tanuló, hogy ő saját magától többet tud tanulni, akkor maradjon otthon és szórakoztassa a drága szüleit, akiktől ilyen csodálatos modelt örökölt... :-)
Persze, Moszkvában pedig Zsigulikat osztogatnak.
Kezdő informatikus fizetése két éves programozási gyakorlattal egy nyelvből havi 200 ezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!