Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lesz ebből kész program...

Hogyan lesz ebből kész program? (python)

Figyelt kérdés

Tehát Python.

Elkezdtem foglalkozni a programozással, még teljesen kezdő vagyok.

Néztem netről példaprogramokat, beírtam amit találtam, naptár, meg hasonlók, ezt ott kidobja nekem, meg a pontos időt, jópofa nagyon.(IDLE)

Na most azt nem értem, hogy hogyan tovább?

Mi az a terminál? Hogyan tudok programokat vagy bármi mást írni? Vagy ez lenne már maga a program? Hogy elmentem python valami.py néven majd run és ott kidob valamit nekem 2 sorban meg a naptárat, amikor azt írom és kész? Ezzel most mit lehet kezdeni, hogy lesz ebből program vagy játék vagy akármi?

Mi az a terminál?Milyen programba kellene még ezt tovább vinnem? Nem értem.

2017. jan. 10. 00:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

"ami ma már "idejét múlt" szerintük"

Nem szerintük idejétmúlt, hanem szerinted nem az.

Csak hát, neked nincs igazad. 1995 a windows 95 megjelenésének éve. Mikor volt? 22 évvel ezelőtt. Entiendes, nagyfater? Akit akkor pelenkáztak, az ma minimum végzős egyetemista. És nem karakteres, monotaszkos shithalmaz (DOS), hanem (multitaszk) grafikus felület előtt nőtt fel. Ebben szocializálódott, ezt ismeri és ezt várja el. Nézzél már a naptáradra.

2017. jan. 10. 21:30
 32/37 anonim ***** válasza:

Miért nincs még ez a majom kirúgva innen?

Miért?

Írjunk petíciót?

2017. jan. 10. 21:41
 33/37 anonim ***** válasza:

# 30/32 Időpont tegnap 21:23

Te magadtól vagy ilyen retardált vagy besegítenek?

"Nem kell, de lehet, vacakolni, típusokkal."

Ennek a mondatnak így semmi értelme. Pythonról van szó. Olvasgass utána.

Megint csak bizonyítod, hogy se programozni se magyarul nem tudsz.

"Te sem írtál még három soros programnál komolyabbat, de lehet, hogy még túlzásba is estem."

És ezt abból szűrted le, hogy jobban ismerem a Python nyelvet, mint te a tenyered? Gyurcsók József sem volt ekkora parafenomén, mehetsz az ATV-re :-)

"Nem hát! Sőt, mindenki arra vágyik, hogy életében legalább egyszer .py-t futtasson.

Kabaré, ami itt megy.."

Ez nem vágy kérdése. Egy .py futtatása semmivel sem több, mint egy .exe-é. Ha tetszik neked a valóság, ha nem.

2017. jan. 11. 04:39
 34/37 anonim ***** válasza:
0%

"Pythonról van szó."

Nem, 'barátom', itt arról van szó, hogyx úgy szóltok hozzá témákhoz, hogy totál füvek vagytok a programfejlesztéshez, és úgy általában a számítástechnikához. Az itt felbukkanó kérdezőket félrevezetitek, összehordotok tücsköt-bogarat, aminek a valósághoz semmi köze. Ennek iskolapéldája, következménye ez a kérdéshalmaz is, ami a kérdezőben felmerült.

Te pythonban még egy sort sem írtál, mert akkor nem vakolnál akkora ökörségeket ennek kapcsán. Kitértél volna a tipusdeklaráció kérdésére, de hogy térhettél volna ki olyasmire, amiről azt sem tudod mi az? Szánalmas verebek vagytok ti, ez az igazság.

2017. jan. 11. 07:38
 35/37 anonim ***** válasza:

# 34/34 Időpont ma 07:38

"Nem, 'barátom', itt arról van szó, hogyx úgy szóltok hozzá témákhoz, hogy totál füvek vagytok a programfejlesztéshez, és úgy általában a számítástechnikához. Az itt felbukkanó kérdezőket félrevezetitek, összehordotok tücsköt-bogarat, aminek a valósághoz semmi köze. Ennek iskolapéldája, következménye ez a kérdéshalmaz is, ami a kérdezőben felmerült."

Szerintem én jobban tudom, hogy miről beszélek, mint te prolikám.

"Te pythonban még egy sort sem írtál, mert akkor nem vakolnál akkora ökörségeket ennek kapcsán. Kitértél volna a tipusdeklaráció kérdésére, de hogy térhettél volna ki olyasmire, amiről azt sem tudod mi az? Szánalmas verebek vagytok ti, ez az igazság."

Mégis melyik az ökörség proli? Hogy nem kell Pythonban típusokkal vacakolni, mert alapvetően megoldja magának? Kényszerítheted, persze. De ha kényszerítened kell, akkor szar kódot írtál. Mint amit szoktál is, hiszen nyilván magadból indulsz ki.

2017. jan. 11. 13:18
 36/37 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem én jobban tudom, hogy miről beszélek"

SZERINTED!

"Hogy nem kell Pythonban típusokkal vacakolni, mert alapvetően megoldja magának? Kényszerítheted, persze."

Látom, küzdesz, mint disznó a jégen.

2017. jan. 11. 14:40
 37/37 anonim ***** válasza:

# 36/36 Időpont ma 14:40

Nem kell minden kommenttel bizonyítanod retardáltságod, tudjuk már anélkül is.

Nyilván jobban tudom mit mondok, mint amit te hazudsz :-D Takarodj el innen végre ha nem tetszik.

2017. jan. 11. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!