Tudok valamit tanácsolni vagy mondani hogy hol lehet megtanulni/megcsinálni egy olyan oldalt ahol a honfoglaló szerűen tudok kérdéseket csinálni?
Csak gány munka. Sosem honfoglalóztam, de láttam hogy a megyék felvannak rajzolva és külön külön kattintható. Ha egyesével felakarod rajzolgatni HTML elementekkel, akkor meg is érdemled.
Hamár az ember csinál valamit, minőségi munkát adjon ki a keze közül. Ez olyan, mint amikor valaki még mindig sima funkciókat, meg a var keywordot használja, ahelyett hogy írna kódot az új ES6 szabvány alapján, és használna valami transpilert, mint például Babel, hogy vanilla JS kódot generáljon belőle.
2016 van.
"Ha egyesével felakarod rajzolgatni HTML elementekkel, akkor meg is érdemled."
1 db kép és egy map benne pár polyline-os area-val nem valami nagy művészet. Ráadásul erre BŐŐŐŐVEN elég.
Plusz ha megnézed, a kérdező inkább a kérdésekre gondolt, nem pedig a térképre.
#1 és #3 vagyok
> egyesével felakarod rajzolgatni HTML elementekkel, akkor meg is érdemled
Térképről szó sem volt, de egyébként SEMMIT nem kell egyesével rajzolgatnom. SVG-ben adott a térkép, sima szelektorokkal tudom formázni és eseménykezelni no perc alatt - mert "megérdemlem". Problem?
Canvas-ban ennél egyszerűbb lenne? Hogyan?
> valaki még mindig sima funkciókat, meg a var keywordot használja, ahelyett hogy írna kódot az új ES6 szabvány alapján [...] 2016 van.
Tehát csak azért, mert 2016 van, át KELL állni az új technológiára MINDEN feladatnál?
"A lényeg az, hogy Canvast kell majd manipulálgatnod javascripttel."
Tényleg? Szerintem nem mondta, hogy rajzolni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!