Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vissza lehet még hozni valahogy?

Vissza lehet még hozni valahogy?

Figyelt kérdés

C-ben írtam egy programot, elég sokáig szenvedtem vele. Bezártam..megnyitottam egy régebbit, hogy belenézzek kicsit. Egy kis idővel később újra megnyitottam a most írt programomat és mintha felülírta volna a régi. Mitől lehet ez és hogyan tudnám visszahozni ? Forrásban is a régi van, nem értem hogyan, lehet, hogy rámentettem valahogy? A debug mappában lévő .exe fájl még a ma írt programot futtatja, ebből ki lehet valahogy nyerni az írásomat?

[link]

2016. dec. 29. 01:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha felülírtad, mert rámentettél, akkor nem fogod tudni visszahozni, habár nem nagyon értem azt hogy csináltad.

Lefordított exe-ből C kódot nem fogsz visszanyerni.

Esetleg az IDE-ben vagy szövegszerkesztőben próbáld meg visszavonogatni, amit csináltál, hátha.

2016. dec. 29. 01:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Mindegy, már újraírtam, köszönöm!
2016. dec. 29. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!