C# konzolos programok utan?
Sziasztok.
Elkezdtem egy ideje c#-ot tanulni egy videosorozat, konyv alapjan. Az lenne a kerdesem, hogy tegyuk fel tovabb szeretnek lepni eggyel, akkor a konzolos programok utan mi jon?
Pl legtöbb oktatoanyag annyibol all hogy c#, konzolos programokat mutatnak be, fokozatosan egyre bonyulultabbakat. De utana mi jon?
Grafikus felulet? Windows Forms?
Remelem ertetitek mire gondolok.
Elore is koszi
Húha, ez nem a világ legkönnyebb kérdése. Elmozdulhatsz különféle weblapok irányába az ASP.NET MVC-vel, de akár maradhatsz is a hagyományos asztali programok készítésénél akár WPF-fel, akár WinForms-szal. Viszont ha az asztali appokra voksolsz, akkor én inkább a WPF-et ajánlom, főleg azért, mert az abban látott minták rengeteg más helyen, pl. Android fejlesztésben is vissza fognak köszönni. Persze az asztali alkalmazások fejlesztése mellett elmozdulhatsz a mobilfejlesztés világába is a Xamarin+Xamarin Forms duóval. Esetleg, ha szeretnél hardvert/különféle áramköröket programozni, azt is megteheted, mondjuk a NetDuino+.NET Micro Framework-kel.
Szóval a .NET világa iszonyatosan nagy, van lehetőség bőven. És mindehhez ingyenes oktatóvideók is vannak (nyilván angolul) a [link] oldalon.
Én azért nem bonyolítanám ennyire el a választ...
Mondjuk folytasd innen:
(A lényeg, hogy ne csapongj össze-vissza (pl. weblap, W(P/T)F, Mobil, Xszaharin, meg lópic.s*ába...)
A kérdésből egyértelműen érződik hogy milyen úton akar a kérdező továbbhaladni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!