Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Adatbázisokon hogyan szoktak...

Adatbázisokon hogyan szoktak cégeknél dolgozni?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy kódbázist pl.clone-ozzák és aztán felpusholják. De adatbázist hogyan? Azt is felépítik a fejlesztők a saját gépükön külön? Vagy csak kódot írnak hozzá és majd push után kiderül ,hogy működik-e?
2016. dec. 5. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesztadatbázissal.
2016. dec. 5. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:

"Vagy csak kódot írnak hozzá és majd push után kiderül ,hogy működik-e?"

Sajnos lattam mar ilyet is...

De normalis helyeken komplett teszt kornyezetek vannak, nem csak a fejleszto gepen.

2016. dec. 5. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahol eddig dolgoztam, ott minden gépen komplett fejlesztői környzet volt (egy virtuális gép beconfigurálva, és onnantól minden gépre csak copy pastelni kellett), és a fejlesztői gépen saját adatbázis is.
2016. dec. 5. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb 10 perc feltelepíteni a gépedre egy adatbázist. A migrációs szkriptek pedig a program részét képzik, hiszen a megrendelő gépén is kell tudni futnia, különösebb szakértelem nélkül.
2016. dec. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!