Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudnám admin felületen...

Hogyan tudnám admin felületen megoldani a karakter formázást?

Figyelt kérdés

Csináltam egy olyan admin felületet egy honlapra, hogy egy oldalon lévő <div>-en belül felül lehet írni a benne lévő szöveget. pl: ha a egy új termék érkezik akkor egyszerűen átírom a szöveget és már mehet is a netre. Az lenne a problémám hogy nem tudom formázni a karaktereket. Pl. ha a címet szeretném kiemelni és hogy aláhúzott legyen, azt csak úgy tudom megoldani, ha a szövegmezőbe beírom a: <b><u> CÍM </u></b> kódokat. Azt szeretném hogy egy gombnyomással beillesztené a szövegmezőbe ezeket a kódokat ha szükség van rá, és ne keljen az oldal tulajdonosának kódokkal formáznia a szövegét, mert nem programozó.

Előre is köszi a válaszokat!!!!!!!!!

2010. ápr. 30. 21:24
 1/2 ejbenjaro ***** válasza:
Kezd el tanulmányozni a JavaScriptet, ezzel kiválóan meg lehet csinálni amit szeretnél. Kezdésnek itt egy link : [link] továbbá használhatod a linkelt oldal fórumát is.
2010. máj. 2. 11:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, átnéztem de ez sajna még elég kevés ahhoz hogy megoldja a problémám, de még utána keresgélek.
2010. máj. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!