Mi lenne az ideális gép programozásra/egyszerű 3d modellezésre? (nehéz kérdés)
Nézegettem a win10-es tableteket is, de szerintem gyengék, minimum egy i3 szintű proci kéne (Minimum) atom szóba sem jöhet.
A laptopok viszont drágák.
1,5 maximum 2 kilóba kéne nekem beleférnie egy legalább 10 de örülnék ha 15"-os gépnek amivel kényelmesen tudnék dolgozni.
Most 17"-os gépem van de ez 5 kilós, olyan gép kéne amivel tudok túrázni is akár, utazgatni és ha mondjuk kint vagyok terepen, de van mobilnet, webstickről le tudjak adni egy munkát, ha nagyon kell. Vagy a legközelebbi kávézóból.
Tudom extrém igények, de nem könnyű a kérdés.
Az.
Aki tablettel akar modellezni, az vagy nem tudja mi az a modellezés, vagy a tebletekről nincs fogalma sem.
Hát nem tudom manapság milyeneket gyártanak.
De van egy olyan érzésem, hogy ide ultrabook kell, de nem véletlenül írtam ki a kérdést. Mi lenne ha kötekedés helyett a válaszra koncentrálnátok?
Gondolom dedikált videókártya is kell, úgyhogy
Dell Precision M3800
De nekem sem túl életszerű, hogy túrázgatsz a hegyekben és akkor egyszercsak nekiállsz programozni a semmi közepén.
Egyébként itt van egy lista a legkönnyebb laptopokról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!