C# nyelvben lehet böngészőben futó programot írni?
Ha igen hogyan fordíthatom le webes formában?
Monoruntimeot használok.
Már bocsánat, de te, #1, még nem hallottál az ASP.NET-ről? Kérdező, ha Linuxon dolgozol, akkor az ASP.NET Core-ra lesz szükséged, ha pedig Windows-on vagy és van teljes .NET, akkor abban minden megvan hozzá. Csak csinálnod kell egy ASP.NET MVC projektet.
Ha részletesebben érdekel a téma, Regius Kornélnak van egy könyve erről, ami magyar és ingyenes:
Mesélj ketteske, hogyan írsz böngészőben futó programot C#-ban ASP.NET segítségével.
Hátha valami díjat is kapsz érte.
Ami elavult és már nem támogatott technológia.
Gratulálok, egyéb remek ötlet?
Nem javaslom senkinek, hogy Silverlightozzon, ezért is raktam smileyt a válaszom után, de az tévedés, hogy nem támogatott. A Microsoft 2021 Októberéig támogatja, azaz jelennek meg hozzá esetleges biztonsági frissitések.
De az tény, hogy 2011-ben jelent meg az utolsó verziója, azóta nem fejlődik, gyakorlatilag senki nem használja. A kérdésre egyébként szerintem is válasz, épp ezért irtam be.
A TypeScript pedig nem fut böngészőben, de JS-re forditható. Elméletileg vannak olyan toolok is, amik C#-ot forditanak JS-be. Persze a TypeScript jó, mindneképpen azt érdemesebb tanulni Silverlight helyett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!