Több különböző word dokumentumba azonos adatok beszúrása egyszerre és mentése?
Én nem tudom jobban elmagyarázni, mert nem tudom, mi nem érthető ebben. Fogj egy docx fájlt, nevezd át a végét ZIP-re, bontsd ki bármilyen tömörítő programmal, és tanulmányozd, amit találsz benne. Szöveges fájlok, nyisd meg őket jegyzettömbbel, és olvass beléjük.
Ha innentől nem tudod magad megállapítani, mit programozz, és az mit módosítson a fájlokon, akkor eleve rossz helyről indulsz, és nem programozásban kéne keresni a megoldást.
Abból, hogy a docx fálj egy zip nekem nem következett, hogy nevezzem át és tömörítsem ki - ez nem volt érthető, most már tudod - de már én is tudom és bele is nézek.
Hát, hogy honnan induljak nem tudom - én csak próbálkozom, de idővel rá fogok jönni - illetve, ha valaki tudja mi a legcélravezetőbb megoldás azoktól várom az ötleteket. Köszönettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!