Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miben a legegszerubb szerver-k...

Miben a legegszerubb szerver-klien programot írni?

Figyelt kérdés

Az elso feladat az,hogy android app-t irni, ami a ferdehajitast kiszamolja, grafon abrazolja a lovesi pályát es animalni is tudja. (bejovo adat kezdo sebesseg, szog)

A masodik resze:

Ugyan ezt a feladatot realizálni, ahol a klient lehetove teszi az kezdo adatok beadasat(szog,sebesseg) - elkuldenia serverre es fogadni a servertol, es a bejovo adatok alapjan vizualizalni az adatokat (szamolas, graf, animacio).

A klient realizalhato mint Java aplikacio, aplet HTML kombinacio vagy JavaScript, PHP, vagy android app..

Mivel nekem nem volt semmiylen hasonlo tantargyam azelott mint a tobbieknek (halozati komunikacio) - ezert szeretnem kikerni a velemenyt,hogy hol induljak el, vagy mi a legkonnyebb ut hogy megtudjam ez csinalni? ugy ertem miben, esetleg hogyan?

2016. okt. 12. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:

És ha mezei socketen keresztül küldöd? Így a legegyszerűbb. Androidon pl Android Studio, gépen meg Visual Studio (már ha pl C-ben akarod lekódolni, nem

kell hozzá se JAVA, se HTML, se PHP)

2016. okt. 13. 00:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha csak egyszerű adatokat kell átpasszolni, akkor jSON. Egyszerű és minden rendszeren támogatott formátum. Fölösleges socket-ekkel kínlódni, sima HTTP protokollon keresztül átmegy.
2016. okt. 13. 09:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Node.js el megoldhato?

ezt a videot talaltam (a vegen arra lyukad ki,hogy osszead ket szamot es eredmenyt visszakapja)

https://www.youtube.com/watch?v=nuw48-u3Yrg

javascript/json/html fajlt talaltam ami kiszamitja ,animalja a ferdehajitast.

[link]

2016. okt. 15. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!