Miben a legegszerubb szerver-klien programot írni?
Az elso feladat az,hogy android app-t irni, ami a ferdehajitast kiszamolja, grafon abrazolja a lovesi pályát es animalni is tudja. (bejovo adat kezdo sebesseg, szog)
A masodik resze:
Ugyan ezt a feladatot realizálni, ahol a klient lehetove teszi az kezdo adatok beadasat(szog,sebesseg) - elkuldenia serverre es fogadni a servertol, es a bejovo adatok alapjan vizualizalni az adatokat (szamolas, graf, animacio).
A klient realizalhato mint Java aplikacio, aplet HTML kombinacio vagy JavaScript, PHP, vagy android app..
Mivel nekem nem volt semmiylen hasonlo tantargyam azelott mint a tobbieknek (halozati komunikacio) - ezert szeretnem kikerni a velemenyt,hogy hol induljak el, vagy mi a legkonnyebb ut hogy megtudjam ez csinalni? ugy ertem miben, esetleg hogyan?
És ha mezei socketen keresztül küldöd? Így a legegyszerűbb. Androidon pl Android Studio, gépen meg Visual Studio (már ha pl C-ben akarod lekódolni, nem
kell hozzá se JAVA, se HTML, se PHP)
Node.js el megoldhato?
ezt a videot talaltam (a vegen arra lyukad ki,hogy osszead ket szamot es eredmenyt visszakapja)
https://www.youtube.com/watch?v=nuw48-u3Yrg
javascript/json/html fajlt talaltam ami kiszamitja ,animalja a ferdehajitast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!