Valaki tud segiteni?
Figyelt kérdés
Írjunk programot amelyik generál 100 db számot, amelyeket elhelyezi egy tömbben ( a számokat -100 tol +100 ig generálja). A tömb tartalmát menti egy tipusos állományba utánna a tömböt rendezi buborékos módszer segítségével, és a rendezett tömb elemeit menti egy szöveges állományba?
Valaki leirja a programot? fontos lenne.
2016. okt. 7. 12:12
1/22 anonim válasza:
Milyen nyelven?
Mellesleg, ha google-ön keresgélsz, tuti össze tudod ollózni magadnak is.
2/22 A kérdező kommentje:
pascal
2016. okt. 7. 12:15
3/22 A kérdező kommentje:
fontos lenne a válasz most mert dolgozatot irunk és azért irtam ide hogy segitsen valaki
2016. okt. 7. 12:16
4/22 anonim válasza:
void segitseg()
{
...string path = "asd.txt";
...SaveToFile(SortBubble(generatenumbers(-100,100)), path);
}
Kérem dobjon be egy érmét a folytatáshoz.
5/22 A kérdező kommentje:
de lazarusban programozok
2016. okt. 7. 12:18
6/22 A kérdező kommentje:
kérlek segits
2016. okt. 7. 12:18
7/22 anonim válasza:
Első találat google-ben:
Ha google-t se tudod használni, akkor neked nem való a programozás, már bocs.
8/22 A kérdező kommentje:
Tudom , ezért kérném a segitségeteket hogy ne kapjak 1 est , mert most ez a program amit leirtam , jegyre megy ezért kellene a megoldás
2016. okt. 7. 12:30
9/22 anonim válasza:
Mi az a most? Órán vagy és 5 perc múlva be kell adni? Ahelyett, hogy itt kérdezgetnél már kész lehetnél. Senki nem fogja neked a komplett programot megírni csak azért, mert lusta voltál tanulni, vagy legalább a Google-t használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!