Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mobil alkalmazásfejlesztéshez...

Mobil alkalmazásfejlesztéshez hol kell elindulni?

Figyelt kérdés

Annyira nem vagyok kezdő, mert jelenleg is ilyen jellegű sulit végzek. És ezekben van felsőfokú tapasztalatom:

C#, PHP, HTML, SQL, CSS, Visual Basic. A legtöbb windowsos programot Én is itthon és a suliban is Visual Studioban készítjük, szóval valami olyan programban szeretnék majd mobil appokat készíteni aminek van GUI felülete. Amúgy a PS is megy. Tudnátok segíteni? Mert mobilfejlesztés terén még semmi tapasztalatom.

2016. okt. 4. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Első körben azt kéne eldönteni, melyik mobilplatformra szeretnél fejleszteni. Ha pl. Android-ra, akkor a [link] a rajtkocka, más platformoknál is van ekvivalens weboldal.
2016. okt. 4. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Először azt döntsd el, melyik platformmal akarsz foglalkozni. Windows alól lehet Windows 10 Mobile-ra (UWP) és Androidra is fejleszteni, iOS-hez csak macOS-t lehet használni. Egyébként mind Android Studio, mind az Apple Xcode grafikus felülettel rendelkezik.
2016. okt. 4. 21:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Találtam egy olyan platformot amivel minden telefonra lehet fejleszteni és van GUI felülete. Adobe Flash builder. Arról mi a véleményetek?
2016. okt. 5. 06:01
 4/6 anonim válasza:
100%
Ajánlom inkább a Visual Studio + Xamarin összeállítást.
2016. okt. 5. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
+1 A Xamarinnak. Pláne ha már van C# tudásod. Telefonról vagyok így nem tudok linkelni, de a Youtubon van egy nagyon alapos Xamarin alapú Android fejlesztéses videósorozat amit egy Joe Rock nevű felhasználó készít mind a mai napig.
2016. okt. 5. 14:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. okt. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!