Régi, Nem-okos telefonok operációs rendszerébe (jelenleg Samsung Bada) hogyan lehetne belépni, átírni, kedved szerint változtatni rajta?
Figyelt kérdés
Samsung Bada OP rendszeres mobilom van, és ez már legalább egy 6 éves darab, nem használatra, hanem maketthez lenne rá szükségem, ahol a telefon a kivetítő részt képviselné. Tehát amire gondolok, az egy kb. 500 kbyte méretű (vagy valamivel nagyobb, nem vagyok biztos a számban) operációs "rendszerke" írása. Ha jól sejtem ez nem túl bonyolult.#mobil #mobiltelefon #BIOS #Samsung #operációs rendszer #OP #Bada #Samsung Champ #Nem-okos telefon #egyszerű programozás
2016. szept. 26. 20:29
1/5 |Orfeusz| válasza:
Linux kernelt használ és közzétették a forráskódját utólag, de szerintem irtó nagy munka lenne átírni benne a dolgokat.
Ilyen kivetítésre nem lenne elég egy sima java alkalmazás?
2/5 anonim válasza:
Én is egy JAVA, Stream -et megjelenítő alkalmazást javasolnék.
Sokkal egyszerűbb mint programozni...
(Ráadásul ha elrontod a Flash -t, akkor csak dísztárgy lesz)
3/5 anonim válasza:
Bada is okostelefonos platform volt, csak Samsungnak Android jobban bejött, ezért kaszálta. Ennek megfelelően van hozzá SDK.
4/5 anonim válasza:
Most nézem, hogy te tageknél megjelölted a Champs-et. Ez nem Badát futtat, az a Wave sorozat sajátja volt.
5/5 anonim válasza:
Nincs abban egy bongeszo amit full screen-re lehet tenni?
Azzal kb meg tudnad oldani amit szeretnel valoszinuleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!