Pascal RTE 217 hiba?
Figyelt kérdés
Free Pascalban az alábbi hibát kapok:
Program generated a RTE 217 at adress $00000000.
Save your sources and restart the IDE
Tudnátok segíteni, hogy mitől lehet? mindegy hogy mi a programkód, bekapom. Újra is telepítettem az egészet, de még mindig ezt dobja ki. Valaki? :)
2016. szept. 24. 21:47
11/15 A kérdező kommentje:
és 3.0.0 verzió
2016. szept. 25. 15:28
12/15 SimkoL válasza:
A Lazarus 1.6 és a hozzá tartozó Free-Pascal 3.0 nem egészen tökéletes, hogy szépen fogalmazzak, sokan panaszkodtak már. A SysUtils unitot a hibakezelés miatt ajánlottam, Delphi-nél alap ha konzolos alkalmazást írsz, egyből bedobja, a Free Pascal-nál is ajánlott - ne kérdezd meg, hogy a befordítása okoz-e valamit, nem tudom, de a 217-es Runtime Error-ra ajánlott -"Nem kezelt kivétel történt" - . Próbálj egy régebbi verziót, hátha segít.
13/15 gergoszka válasza:
Sikerült azóta valahogy működésre bírni? Ugyan ez a problémám van: többszöri újrarakás után sem hajlandó még egy hello worldot sem elindítani.
14/15 A kérdező kommentje:
Régebbi verzió telepítése megoldotta a problémát :)
2017. febr. 8. 19:57
15/15 gergoszka válasza:
Köszi a választ! Nálam is működött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!