Vb. net automatikus kattintás?
Megszeretném csinálni hogy ha rá kattolok a buttonra akkor kattint nekem annyit amit én beálítodtam neki.
Ugy van hogy ha van 1 start gomb ami elindit 1 timert.
A timer addig megy mig nem kattint le anyi db kattintást amit én beálítodtam neki pl. 10
Igy csinaltam de hibát ír ki :( :
Public Declare Auto Function SetCursorPos Lib "User32.dll" (ByVal X As Integer, ByVal Y As Integer) As Long
Public Declare Auto Function GetCursorPos Lib "User32.dll" (ByRef lpPoint As Point) As Long
Public Declare Sub mouse_event Lib "user32" Alias "mouse_event" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cButtons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)
Public Const MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = &H2 ' left button down
Public Const MOUSEEVENTF_LEFTUP = &H4 ' left button up
Public Const MOUSEEVENTF_MIDDLEDOWN = &H20 ' middle button down
Public Const MOUSEEVENTF_MIDDLEUP = &H40 ' middle button up
Public Const MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = &H8 ' right button down
Public Const MOUSEEVENTF_RIGHTUP = &H10 ' right button up
és ez van a timer ben amit elindít:
While clicks > 0
clicks -= 1
mouse_event(&H2, 0, 0, 0, 1)
mouse_event(&H4, 0, 0, 0, 1)
End While
Mi lehet a baj ? ez a hiba üzenet:
PInvoke függvény hívása kiegyensúlyozatlanná tette a vermet. Ennek oka az lehet, hogy a felügyelt PInvoke aláírás nem egyezik a nem felügyelt cél aláírásával. Ellenőrizze, hogy a hívási konvenció és a PInvoke aláírás paraméterei egyeznek-e a cél nem felügyelt aláírásával.
Köszi a segítséget előre is
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!