C-ben kis segítség?
Egy kis segítség kéne.
C-ben egy kvízjátékot készítettem,amit most bővítenék egy olyan funkcióval(menüponttal) hogy a felhasználó szerkesztheti a kérdéseket.
A kérdések egy txt-ből vannak beolvasva.Ezt a txt-t olvasom be a bővítés menüben,bekérem a felhasználótól hogy hányadik kérdést szeretné szerkeszteni.
Az volt a tervem,hogy egy for ciklussal végigmegyek a kérdéseken,egy új txt fájl-ba bemásolom az user által megadott számig a kérdéseket,ezután bekérem a játékostól az új kérdést. /HA i==bekért szám akkor scanf uj kérdés fprintf uj kerdes i++;/itt ugye i++ hatására ugrani kéne egyet neki,és az adott bekért számhoz tartozó kérdést már nem írná bele a fájlba,csak az azt követőt,de i++ hatására chras-el a program.Ha kihagyom,akkor teljesen jó ,csak benne marad az a kérdés is,amit felül ír a felhasználó,ezért kéne az i++.Forráskodot sajnos most nem tudom kuldeni mert nem vagyok otthon,de remélem értehető volt.Meg lehetne ezt oldani valahogy másképp?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!